Το Oxygen Pelatologio αποτελεί μια ολοκληρωμένη cloud πλατφόρμα που καλύπτει τις ανάγκες των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και συμπεριλαμβάνει ολοκληρωμένα εργαλεία ηλεκτρονικής τιμολόγησης και άλλων υπηρεσιών σε κάθε είδους επιχείρηση.

Καλύπτει ανάγκες ηλεκτρονικής τιμολόγησης (ERP), ταμειακής στο κινητό, tablet ή Η/Υ (Oxygen Cloud Ταμειακή), online χρεώσεις καρτών (Oxygen Payments), διαχείριση ομάδας/Ψηφιακής κάρτας εργασίας (Oxygen HR), διαχείριση αποθέματος και διασύνδεση με τρίτες εφαρμογές (API).

Το Oxygen Pelatologio είναι μια αδειοδοτημένη εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης από την ΑΑΔΕ, και κάθε επιχείρηση, είναι καλυμμένη για όλες τις απαιτήσεις του myData από μία μόνο Cloud εφαρμογή, χωρίς κανένα επιπλέον εξωτερικό εργαλείο.

Online από κάθε συσκευή
Πάντα online, από κάθε συσκευή χωρίς εγκατάσταση και πολύπλοκες διαδικασίες στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς.

Όλα σε ένα
Χωρίς περίπλοκες διαδικασίες και πολλαπλά συστήματα από διαφορετικούς προμηθευτές, δεν υπάρχει πια η ανάγκη πολλαπλών συνδρομών σε διαφορετικές πλατφόρμες και συμβολαίων συντήρησης.
Αποκτάς ότι χρειάζεται η επιχείρηση σου για τις καθημερινές εργασίες.

Πιστοποίηση από την ΑΑΔΕ
Η Oxygen είναι ένας από τους πρώτους πιστοποιημένους παρόχους ηλεκτρονικής τιμολόγησης από την ΑΑΔΕ διασφαλίζοντας την έκδοση και την άμεση (σε πραγματικό χρόνο) υποβολή των παραστατικών στο myDATA αλλά και την αποστολή των παραστατικών με email & sms στους πελάτες της επιχείρησης.

Καλάθι
//
Το καλάθι είναι άδειο
0
//